معرفی سفیر یا نمایندگی
صدور گذرنامه مخدوشه

صدور گذرنامه مخدوشه

تعریف :

گذرنامه مخدوشه : مندرجات این گذرنامه به دلایل مختلف غير قابل استفاده باشد.

گذرنامه آبدیده : تمام یا قسمتی از مندرجات این گذرنامه در اثر تماس با آب محو شده و یا غیر قابل خواندن می باشد.

گذرنامه پاره شده : تمام و یا تعدادی از صفحات این گذرنامه جدا و یا پاره شده است.

گذرنامه سوخته شده : تمام یا قسمتی از این نوع گذرنامه در آتش سوزیهای مختلف (منزل، محل کار و ) سوخته شده است.

گذرنامه غیر واقعی: گذرنامه ای است که متقاضی با ارایه شناسنامه تحریف شده یا غیر واقعی دریافت نموده است.

گذرنامه جعلی: گذرنامه ای است که عکس یا مشخصات آن توسط افراد جاعل مورد تغییر، تحریر و یا تحریف قرار گرفته است.

مدارك مورد نیاز:

 - حضور متقاضی در سفارت

 - اصل و یك نسخه تصویر گذرنامه مخدوشه، آبديده، پاره شده، سوخته شده و

 - چنانچه گذرنامه در آتش سوزی منزل، محل کار، خودرو و سوخته باشد اصل و یک نسخه تصویر گزارش صادره از سوی پلیس محل حاوی مشخصات گذرنامه با مهر و امضاء مقام صادر کننده

 - ارائه شرح (کامل) مبنی بر چگونگی مخدوشه، آبديده، پاره شده، سوخته شده و گذرنامه متقاضی متضمن تاریخ (روز، ماه، سال) و مرز آخرین خروج قانونی از كشور، نحوه اخذ اقامت و نوع آن و یك نسخه تصویر آن.

 - اصل و دو نسخه تصویر روشن و خوانا از تمام صفحات شناسنامه (برای افراد بالای 15 سال سن شناسنامه باید عكس دار باشد) در صورت عكس دار نبودن شناسنامه ابتدا به شناسنامه و کارت ملی مراجعه فرمایید.

 - دو نسخه تصویر روشن و خوانا از گذرنامه یا کارت اقامت معتبر فنلاندی

 - یك نسخه تصویر روشن و خوانا از كارت شناسایی ملی

 هموطنانی كه تاكنون برای دریافت كارت شناسایی ملی اقدام ننموده اند بایدضمن مراجعه، مدارك خود را جهت صدور كارت ملی به بخش سجلات ارائه و رسید دریافت نمایند.

-  چهار قطعه عكس 3x4 رنگی جدید (مربوط به سال جاری) تمام رخ با زمینه روشن بدون كلاه و عینك (برای خانم های بالاتر از 9 سال سن با حجاب اسلامي)

-  تكمیل یک نسخه از فرم های شماره 168/1 و 168/2

-  تكمیل یک نسخه فرم شماره 168/3 برای دارندگان ملیت خارجی و فرم شماره 1-168/3 برای دارندگان اقامت پناهندگی

-  پرداخت هزینه صدور گذرنامه (150یورو) و هزینه تغییر محل اقامت از ایران به فنلاند (18 یورو) (همراه با تكمیل و ارائه فرم شماره 168/4) در وجه سفارت جمهوری اسلامی یران در هلسینکی (در صورتی كه محل اقامت در گذرنامه قبلی فنلاند بوده باشد نیازی به پرداخت هزینه تغییر محل اقامت و همچنین تكمیل فرم شماره 168/4 نمی باشد) یادآوری می شود رسید هزینه واریز شده همراه مدارک باید ارسال گردد.

* شماره حساب سفارت جمهوری اسلامی ایران در هلسینکی :

FI66 8000 1101 878545   Danske Bank

 - اصل و تصویر كارت پایان خدمت یا معافیت برای آقایان

 - آقایان دارای 18 سال سن و بالاتر كه كارت پایان خدمت یا معافیت دریافت نكرده اند (مشمولین به شرطی كه قبل از تاریخ  1382/12/29 برابر با 19/03/2004 از ایران خارج شده باشند) باید بجای فرم شماره 168/4 نسبت به تكمیل و ارائه درخواست درج مهرخروج مشمولین (فرم شماره 168/5)، یك قطعه عكس و پرداخت هزینه استعلام به مبلغ 30 یورو (فقط برای اولین بار) و هزینه صدور مهر خروجی مشمولین به مبلغ 18 یورو به حساب جاری سفارت اقدام نمایند.

 - اجازه كتبی شوهر برای خانمهای متاهل و اجازه كتبی پدر برای فرزندان زیر 18 سال(فرم شماره 168/6)

 - پاكت برگشت تمبردار به ارزش 8.10 یورو با نام و نشانی دقیق متقاضی

*  لطفا مدارک خود را با پست سفارشی به نشانی زیر ارسال نمائید:

Embassy of I.R. Iran

Kulosaarentie 9 , 00570 Helsinki , Finland

 توضیحات مهم:

 1-  فتوکپی هایی که از مدارک تهیه یا ارسال می گردد حتما درکاغذ A4 باشد واز برش آن خودداری شود.

 2- فرمها بصورت کامل تکمیل گردد. در صورت نقص مدارك و یا امضاء نكردن پرسشنامه ها، همه مدارك بدون اقدام برگشت داده خواهد شد.

3-  تصویر مدارك هویتی مانند شناسنامه و كارت پایان خدمت/ معافیت در صورتی به جای اصل آنها قابل پذیرش خواهد بود كه از طریق وزارت امور خارجه در تهران (ساختمان شماره 3، اداره گذرنامه و روادید) و یا یکی از دفاتر نمایندگی وزارت خارجه در ایران از قبیل شهرهای شیراز، تبریز و مشهدو ساری ... برای این نمایندگی نمابر (فاكس) گردد.

4- کلیه پرسشنامه ها و درخواستهای مربوط به صدور گذرنامه فرد زیر 18 سال سن باید توسط پدر و یا قیم قانونی وی امضاء شوند.

 5- چنانچه شوهر بانوی متقاضی تغییر محل اقامت فوت شده باشد ارائه اصل گواهی فوت شوهر و یا شناسنامه حاوی ثبت فوت الزامی است.

6- چنانچه بانوی متقاضی تغییر محل اقامت مطلقه باشد ارائه اصل سند طلاق و یا شناسنامه حاوی ثبت طلاق الزامی است. بدیهی است تغییر محل اقامت و صدور مجوز خروج فرزندان زیر 18 سال سن منوط به ارائه مجوز رسمی پدر یا حکم صادره از سوی دادگاه ذیصلاح ایران می باشد.

 7- بانوان ایرانی متقاضی تغییر محل اقامت که با مرد خارجی ازدواج نموده اند نیازی به ارائه مجوز شوهر ندارند.

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري و تعطيلات سفارت  | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر