معرفی سفیر یا نمایندگی
رواديد زيارتي (Pilgrimage Visa)

رواديد زيارتی((Pilgrimage Visa

 اتباع خارجه که قصد زيارت اماکن متبرکه جمهوری اسلامی ايران را دارند مي بايست نسبت به اخذ رواديد زيارتی از بخش کنسولی نمايندگيهای جمهوری اسلامی ايران در خارج از کشور اقدام نمايند.

تذکر بسیار مهم : از تاریخ 15 ژوئن 2014 حضور متقاضیان روادید در سفارت الزامی می باشد در صورت ارسال مدارک با پست ، مدارک بدون بررسی عودت داده خواهد شد.

تذکر بسیار مهم : از تاریخ اول دی ماه 1394 (22 دسامبر 2015) تنها گذرنامه های افغانی که MRZ باشند می توانند درخواست روداید نماید . گذرنامه دست نویس قابل قبول نمی باشد.

مدارك لازم:

- حضور متقاضی رواديد و ارائه اصل گذرنامه با اعتبارحداقل 6 ماه و بدون هرگونه خدشه يا ايراد

- تکميل و امضای فرم مخصوص درخواست صدور رواديد(درصورت ناقص پرکردن فرم روادید هرگونه تاخیر و خسارات مادی و معنوی به عهده متقاضی روادید می باشد.(

- اصل گواهی بیمه مسافرتی(TRAVEL INSURENS) به زبان انگلیسی و با حداقل اعتبار 3 ماهه به نام متقاضی و هر یک از همراهان

- دو قطعه عکس 3 رنگی جديد و يکنواخت (تمام رخ، بدون کلاه، عينک و شال گردن) متقاضي و همراهان

 

 -پرداخت بهاى رواديد به حساب جاری سفارت جمهوری اسلامی ایران و ارائه اصل رسيد آن. ( درصورت مخالفت با اعطای روادید بهای آن قابل برگشت نمی باشد.)

* شماره حساب سفارت جمهوری اسلامی ایران در هلسینکی :

FI66 8000 1101 878545   Danske Bank

 

* ضمیمه نمودن پاكت تمبردار (به ارزش 7 یورو و 40 سنت ) با نام و نشانی کامل گیرنده جهت برگشت گذرنامه الزامی است.

 

تذکرات و توضیحات مهم :

- بهاي رواديد هنگام دريافت فرم ها و مدارک درخواست رواديد اخذ مي شود و در صورت رد تقاضا، مسترد نخواهد شد.

- فرم ها مي بايست به زبان انگلیسی با خط خوانا و بطور کامل تنظيم و ارائه گردند. چنانچه متقاضي براي همسر و فرزند(ان) خود درخواست صدور رواديد به عنوان همراه در گذرنامه را داشته باشد مي بايست مشخصات دقيق آنها را در فرم ها درج نمايد. مشخصات و عکس همسر و فرزندان (زير 18 سال) قبلاً در گذرنامه متقاضي درج شده باشد.

* دولت جمهوري اسلامي ايران در صدور يا عدم صدور رواديد اتباع خارجي و همچنين مطالبه مدارک و يا مستندات ديگر مخير است.

 * مأمور کنسولي پس از دريافت و بررسي مدارک، نسبت به اعطاي رسيد و اعلام تاريخ مراجعه به متقاضي اقدام خواهد نمود.

 * متقاضي پس از دريافت رواديد، مي بايست مشخصات و تاريخ هاي مندرج در آن را به دقت بررسي و در صورت وجود مغايرت مراتب را به مأمور کنسولي اعلام تا نسبت به تعويض آن اقدام نمايد.

 * دارنده رواديد مي بايست بر اساس تاريخ هاي مندرج در رواديد به ايران وارد و در موعد مقرر خارج گردد. اقامت بيش از مدت اقامت مندرج در رواديد در ايران خلاف قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران مي باشد.

 * چنانچه متقاضي پس از مسافرت به هر دليلي درخواست تمديد مدت اقامت مندرج در رواديد خود را داشته باشند مي بايست به اداره کل امور اتباع خارجه نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران مراجعه نمايد.

 * دارندگان رواديد پس از ورود به خاک جمهوري اسلامي ايران ملزم به رعايت قوانين و مقررات جاري در آن خواهند بود.

 

   دانلود : Visa_Form.pdf           حجم فایل 159 KB
وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري و تعطيلات سفارت  | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر