معرفی سفیر یا نمایندگی
رواديد ورود (Entry Visa)

رواديد ورود( (Entry Visa

روادید ورود رواديدی است که جهت کارشناسان اقتصادی، بازرگانی، فرهنگی و صنعتی و ... بر اساس ارائه دعوتنامه و شماره مجوز از وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران، صادر مي گردد. این نوع روادید می تواند یكبار، دوبار یا متعدد صادر گردد.

تذکر بسیار مهم : از تاریخ 15 ژوئن 2014 حضور متقاضیان روادید در سفارت الزامی می باشد در صورت ارسال مدارک با پست ، مدارک بدون بررسی عودت داده خواهد شد

    مدارك لازم:

- تکمیل یک نسخه پرسشنامه صدور رواديد (درصورت ناقص پرکردن فرم روادید هرگونه تاخیر و خسارات مادی و معنوی به عهده متقاضی روادید می باشد.)

-  شماره یا مجوز روادید صادره از وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران

-  فرم شماره 1 و 2 (دعوتنامه صادره توسط شركت یا سازمان ایرانی)

-  اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

-  دو قطعه عكس رنگی 4 × 3 جديد (مربوط به سالجاری) رنگی و با زمینه سفید

- اصل گواهی بیمه مسافرتی(TRAVEL INSURENS) به زبان انگلیسی و با حداقل اعتبار 3 ماهه به نام متقاضی و هر یک از همراهان 

 - پرداخت بهاى رواديد به حساب سفارت جمهوری اسلامی ایران و ارائه اصل رسيد آن . (درصورت مخالفت با اعطای روادید بهای آن به هیچ عنوان قابل برگشت نمی باشد.)

  * شماره حساب سفارت جمهوری اسلامی ایران در هلسینکی :

FI66 8000 1101 878545   Danske Bank

·         ضمیمه نمودن پاكت تمبردار (به ارزش 7 یورو و 40 سنت) با نام و نشانی کامل گیرنده جهت برگشت گذرنامه الزامی است.

توجه: روادید فوری ، دوبار ورود و متعدد به افرادی تعلق می گیرد که قبلا مجوز صدور روادید را از وزارت امورخارجه دریافت نموده باشند. درغیر این صورت متقاضیان لازم است قبل از واریز هزینه روادید با بخش مربوطه هماهنگی نمایند.

یاددآوری :

1-  درحال حاضر مهلت و مدت اعتبار روادید جهت ورود به ایران از تاریخ صدور 90 روز میباشد. بدیهی است بعداز زمان ورود متقاضی به ایران وی می تواند براساس مدت زمان اقامت مندرج در روادید در ایران حضور داشته باشد.

2- درخواست صدور روادید ورود تنها با در دست داشتن دعوتنامه رسمی و مجوز صادره از سوی وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران قابل پیگیری است.

       * متقاضیانی كه درخواست روادید علمی یا تحقیقاتی دارند، مدارك ذیل را نیز باید ضمیمه درخواست خود نمایند:

1- خلاصه ای از سوابق شغلی و تحصیلی

2- نامه ماموریت از شركت یا سازمان اعزام كننده

3- شرحی از اهداف و برنامه های سفر

4-  دعوتنامه رسمی از سازمان یا مؤسسه ایرانی

    زمان لازم جهت بررسی و صدور روادید:

حالت 1 : در حالت عادی زمان بررسی و صدور روادید 10 روز می باشد.

حالت 2 : متقاضیانی كه شماره مجوز وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را دارند زمان صدور روادید به یك هفته تقلیل می یابد.

تذکرات و توضیحات مهم :

- بهاي رواديد هنگام دريافت فرم ها و مدارک درخواست رواديد اخذ مي شود و در صورت رد تقاضا، مسترد نخواهد شد.

-  فرم ها مي بايست به زبان انگلیسی با خط خوانا و بطور کامل تنظيم و ارائه گردند. چنانچه متقاضي براي همسر و فرزند(ان) خود درخواست صدور رواديد به عنوان همراه در گذرنامه را داشته باشد مي بايست مشخصات دقيق آنها را در فرم ها درج نمايد. مشخصات و عکس همسر و فرزندان (زير 18 سال) قبلاً در گذرنامه متقاضي درج شده باشد.

* دولت جمهوري اسلامي ايران در صدور يا عدم صدور رواديد اتباع خارجي و همچنين مطالبه مدارک و يا مستندات ديگر مخير است.

 * مأمور کنسولي پس از دريافت و بررسي مدارک، نسبت به اعطاي رسيد و اعلام تاريخ مراجعه به متقاضي اقدام خواهد نمود.

 * متقاضي پس از دريافت رواديد، مي بايست مشخصات و تاريخهاي مندرج در آن را به دقت بررسي و در صورت وجود مغايرت مراتب را به مامور کنسولي اعلام تا نسبت به تعويض آن اقدام نمايد.

 * دارنده رواديد مي بايست بر اساس تاريخ هاي مندرج در رواديد به ايران وارد و در موعد مقرر خارج گردد. اقامت بيش از مدت اقامت مندرج در رواديد در ايران خلاف قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران مي باشد.

 * چنانچه متقاضي پس از مسافرت به هر دليلي درخواست تمديد مدت اقامت مندرج در رواديد خود را داشته باشند مي بايست به اداره کل امور اتباع خارجه نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران مراجعه نمايد.

 * دارندگان رواديد پس از ورود به خاک جمهوري اسلامي ايران ملزم به رعايت قوانين و مقررات جاري در آن خواهند بود.

 

   دانلود : Visa_Form.pdf           حجم فایل 159 KB
وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري و تعطيلات سفارت  | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر