معرفی سفیر یا نمایندگی
روادید با حق كار (Work Permit Visa)

روادید با حق كار(      (Work Permit Visa

 رواديد ورود باحق كار، رواديدى است كه جهت اتباع خارجى به منظور اشتغال به كار در ايران صادر مى گردد. ضرورى است طرف ايرانى دعوت كننده قبلا" نسبت به اخذ مجوز كار از طريق ارگانهاى مربوطه و مجوز نهایی از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام نمايد. ضمنا" افراد فوق مى توانند پس از ورود به ايران جهت خانواده خود درخواست رواديد نمايند.

درصورت داشتن مجوز صدور روادید زمان لازم جهت آن 10 روز می باشد.

یادآوری : درحال حاضر مهلت واعتبار روادید جهت ورود به ایران از تاریخ صدور 90 روز می باشد. بدیهی است بعد از زمان ورود متقاضی به ایران وی می تواند براساس مدت زمان اقامت مندرج در روادید در ایران حضور داشته باشد.

مدارك لازم:

تکمیل یک نسخه پرسشنامه صدور رواديد بصورت کامل (آدرس و شماره تلفن متقاضی در ایران و فنلاند و نام میزبان وی حتما در فرم درج شود و درصورت ناقص پرکردن فرم روادید هرگونه تاخیر و خسارات مادی و معنوی به عهده متقاضی روادید می باشد.)

فرم شماره 2 (دعوتنامه صادره از شركت یا سازمان ایرانی)

شماره مجوز صادره از وزارت امور خارجه ج.ا. ایران

اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

دو قطعه عكس 4 × 3 جديد (مربوط به سالجاری)  رنگی و با زمینه سفید

- اصل گواهی بیمه مسافرتی(TRAVEL INSURENS)  به زبان انگلیسی و با حداقل اعتبار 3 ماهه به نام متقاضی و هر یک از همراهان

واریز بانکی بهاى رواديد به حساب سفارت جمهوری اسلامی ایران و ارائه اصل رسيد آن . (درصورت مخالفت با اعطای روادید بهای آن به هیچ عنوان قابل برگشت نمی باشد.)

* شماره حساب سفارت جمهوری اسلامی ایران در هلسینکی :

FI66 8000 1101 878545   Danske Bank

·       ضمیمه نمودن پاكت تمبردار (به ارزش10  یورو) با نام و نشانی کامل گیرنده جهت برگشت گذرنامه الزامی است.

·       لطفا مدارک خود را با پست سفارشی به نشانی زیر ارسال نمائید:

Embassy of I.R. Iran

Kulosaarentie 9 , 00570 Helsinki , Finland

تذکرات و توضیحات مهم :

- بهاي رواديد هنگام دريافت فرم ها و مدارک درخواست رواديد اخذ مي شود و در صورت رد تقاضا، مسترد نخواهد شد.

-  فرم ها مي بايست به زبان انگلیسی با خط خوانا و بطور کامل تنظيم و ارائه گردند. چنانچه متقاضي براي همسر و فرزند(ان) خود درخواست صدور رواديد به عنوان همراه در گذرنامه را داشته باشد مي بايست مشخصات دقيق آنها را در فرم ها درج نمايد. مشخصات و عکس همسر و فرزندان (زير 18 سال) قبلاً در گذرنامه متقاضي درج شده باشد.

* دولت جمهوري اسلامي ايران در صدور يا عدم صدور رواديد اتباع خارجي و همچنين مطالبه مدارک و يا مستندات ديگر مخير است.

 * مأمور کنسولي پس از دريافت و بررسي مدارک، نسبت به اعطاي رسيد و اعلام تاريخ مراجعه به متقاضي اقدام خواهد نمود.

 * متقاضي پس از دريافت رواديد، مي بايست مشخصات و تاريخهاي مندرج در آن را به دقت بررسي و در صورت وجود مغايرت مراتب را به مامور کنسولي اعلام تا نسبت به تعويض آن اقدام نمايد.

 * دارنده رواديد مي بايست بر اساس تاريخ هاي مندرج در رواديد به ايران وارد و در موعد مقرر خارج گردد. اقامت بيش از مدت اقامت مندرج در رواديد در ايران خلاف قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران مي باشد.

 * چنانچه متقاضي پس از مسافرت به هر دليلي درخواست تمديد مدت اقامت مندرج در رواديد خود را داشته باشند مي بايست به اداره کل امور اتباع خارجه نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران مراجعه نمايد.

 * دارندگان رواديد پس از ورود به خاک جمهوري اسلامي ايران ملزم به رعايت قوانين و مقررات جاري در آن خواهند بود.

 

   دانلود : Visa_Form.pdf           حجم فایل 159 KB
وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري و تعطيلات سفارت  | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر