معرفی سفیر یا نمایندگی
روادید با حق كار (Work Permit Visa)

روادید با حق كار(      (Work Permit Visa

 رواديد ورود باحق كار، رواديدى است كه جهت اتباع خارجى به منظور اشتغال به كار در ايران صادر مى گردد. ضرورى است طرف ايرانى دعوت كننده قبلا" نسبت به اخذ مجوز كار از طريق ارگانهاى مربوطه و مجوز نهایی از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام نمايد. ضمنا" افراد فوق مى توانند پس از ورود به ايران جهت خانواده خود درخواست رواديد نمايند.

از تاریخ 11 خرداد 1397 (اول ژوئن 2018 ) درخواست اخذ ویزا تنها از طریق سیستم E_visa

 

روش درخواست ویزای الکترونیک E_Visa

1.   ورود به سایت

http://e_visa.mfa.ir

2.   انتخاب نمایندگی (هلسینکی –فنلاند)

3.   پر کردن اطلاعات لازم در سایت E_Visa

4.   اسکن عکس و گذرنامه ( بر اساس استاندارهای نوشته شده در سایت سفارت )

5.   مراجعه به سفارت با در دست داشتن

·      اصل گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه

·      اصل بیمه نامه مسافرتی با اعتبار 3 ماه

·      ارائه کد رهگیری چاپ شده از سایت E_Visa

·      فیش پرداختی بر اساس جدول ذیل

ردیف

نوع گذرنامه

مبلغ(یورو) شامل هزینه گذرنامه و پست( برای هر نفر)

1

گذرنامه فنلاندی

100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري و تعطيلات سفارت  | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر