معرفی سفیر یا نمایندگی
روادید تجاری كوتاه مدت

روادید تجاری كوتاه مدت

رواديد تجاری رواديدى است كه در فرودگاه امام خمینی براى مدت 72 ساعت جهت بازرگانان و خريداران كالا و خدمات ايرانى صادر می گردد و غیر قابل تمدید می باشد.

·        لازم به ذكر است برای صدور این نوع روادید طرف دعوت كننده ایرانی باید درخواست و دعوتنامه را قبلا به دفتر صدور روادید وزارت امور خارجه مستقر در فرودگاه امام خمینی تهران ارسال نماید.

از تاریخ 11 خرداد 1397 (اول ژوئن 2018 ) درخواست اخذ ویزا تنها از طریق سیستم E_visa

 

روش درخواست ویزای الکترونیک E_Visa

1.   ورود به سایت

http://e_visa.mfa.ir

2.   انتخاب نمایندگی (هلسینکی –فنلاند)

3.   پر کردن اطلاعات لازم در سایت E_Visa

4.   اسکن عکس و گذرنامه ( بر اساس استاندارهای نوشته شده در سایت سفارت )

5.   مراجعه به سفارت با در دست داشتن

·      اصل گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه

·      اصل بیمه نامه مسافرتی با اعتبار 3 ماه

·      ارائه کد رهگیری چاپ شده از سایت E_Visa

 

ردیف

نوع گذرنامه

مبلغ(یورو) شامل هزینه گذرنامه و پست( برای هر نفر)

1

   
     
   

 

 

 

 

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري و تعطيلات سفارت  | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر