سفارت جمهوری اسلامی ایران - هلسینکی

روادید تحصیلی(Student Visa)

روادید تحصیلی(   (Student Visa

رواديد تحصيلى رواديدى است كه جهت اتباع خارجى بمنظور تحصيل در جمهورى اسلامى ايران پس از موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مجوز نهایی وزارت امور خارجه صادر مي گردد.

یادآوری: درحال حاضر مهلت ومدت اعتبار روادید جهت ورود به ایران از تاریخ صدور 90 روز می باشد. بدیهی است بعد اززمان ورود متقاضی به ایران وی می تواند براساس مدت زمان اقامت مندرج در روادید در ایران حضور داشته باشد.

از تاریخ 11 خرداد 1397 (اول ژوئن 2018 ) درخواست اخذ ویزا تنها از طریق سیستم E_visa

 

روش درخواست ویزای الکترونیک E_Visa

1.   ورود به سایت http://e_visa.mfa.ir

2.   انتخاب نمایندگی (هلسینکی –فنلاند)

3.   پر کردن اطلاعات لازم در سایت E_Visa

4.   اسکن عکس و گذرنامه ( بر اساس استاندارهای نوشته شده در سایت سفارت )

5.   مراجعه به سفارت با در دست داشتن

·      اصل گذرنامه با حداقل اعتبار 6 ماه

·      اصل بیمه نامه مسافرتی با اعتبار 3 ماه

·      ارائه کد رهگیری چاپ شده از سایت E_Visa

·      فیش پرداختی بر اساس جدول ذیل

ردیف

نوع گذرنامه

مبلغ(یورو) شامل هزینه گذرنامه و پست( برای هر نفر)

1

گذرنامه فنلاندی

50

2

 

 
   

 

 

 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري و تعطيلات سفارت  | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر