معرفی سفیر یا نمایندگی
روادید تحصیلی(Student Visa)

روادید تحصیلی(   (Student Visa

رواديد تحصيلى رواديدى است كه جهت اتباع خارجى بمنظور تحصيل در جمهورى اسلامى ايران پس از موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مجوز نهایی وزارت امور خارجه صادر مي گردد.

یادآوری: درحال حاضر مهلت ومدت اعتبار روادید جهت ورود به ایران از تاریخ صدور 90 روز می باشد. بدیهی است بعد اززمان ورود متقاضی به ایران وی می تواند براساس مدت زمان اقامت مندرج در روادید در ایران حضور داشته باشد.

مدارك لازم:

تکمیل یک نسخه پرسشنامه صدور رواديد  بصورت کامل (آدرس و شماره تلفن متقاضی در ایران و فنلاند و نام میزبان وی حتما در فرم درج شود و درصورت ناقص پرکردن فرم روادید هرگونه تاخیر و خسارات مادی و معنوی به عهده متقاضی روادید می باشد.(

پذيرش تحصيلى از دانشگاه مربوطه و شماره مجوز وزارت امور خارجه ج.ا. ایران

اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

دو قطعه عكس 4 × 3 جديد  (مربوط به سالجاری) رنگی و با زمینه سفید

- اصل گواهی بیمه مسافرتی(TRAVEL INSURENS)  به زبان انگلیسی و با حداقل اعتبار 3 ماهه به نام متقاضی و هر یک از همراهان

 

   دانلود : Visa_Form.pdf           حجم فایل 159 KB
وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري و تعطيلات سفارت  | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر