معرفی سفیر یا نمایندگی
روادید سیاسی(Diplomatic Visa)

روادید سیاسی(   (Diplomatic Visa

رواديد سياسى و خدمت رواديدى است كه جهت دارندگان گذرنامه سياسى و خدمت به منظور سفر به ايران برابر مقررات صادر می گردد.

مدارك لازم:

ارائه یادداشت وزارت امور خارجه محل

دو برگ پرسشنامه صدور رواديد(درصورت ناقص پرکردن فرم روادید هرگونه تاخیر و خسارات مادی و معنوی به عهده متقاضی روادید می باشد.(

اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

چهار قطعه عكس 4 × 3 جديد(مربوط به سالجاری) رنگی و با زمینه سفید

 تذکرات و توضیحات مهم :

-  فرم ها مي بايست به زبان انگلیسی با خط خوانا و بطور کامل تنظيم و ارائه گردند. چنانچه متقاضي براي همسر و فرزند(ان) خود درخواست صدور رواديد به عنوان همراه در گذرنامه را داشته باشد مي بايست مشخصات دقيق آنها را در فرم ها درج نمايد. مشخصات و عکس همسر و فرزندان (زير 18 سال) قبلاً در گذرنامه متقاضي درج شده باشد.

* دولت جمهوري اسلامي ايران در صدور يا عدم صدور رواديد اتباع خارجي و همچنين مطالبه مدارک و يا مستندات ديگر مخير است.

 * مأمور کنسولي پس از دريافت و بررسي مدارک، نسبت به اعطاي رسيد و اعلام تاريخ مراجعه به متقاضي اقدام خواهد نمود.

 * متقاضي پس از دريافت رواديد، مي بايست مشخصات و تاريخهاي مندرج در آن را به دقت بررسي و در صورت وجود مغايرت مراتب را به مامور کنسولي اعلام تا نسبت به تعويض آن اقدام نمايد.

 * دارنده رواديد مي بايست بر اساس تاريخ هاي مندرج در رواديد به ايران وارد و در موعد مقرر خارج گردد. اقامت بيش از مدت اقامت مندرج در رواديد در ايران خلاف قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران مي باشد.

* دارندگان رواديد پس از ورود به خاک جمهوري اسلامي ايران ملزم به رعايت قوانين و مقررات جاري در آن خواهند بود.

 

   دانلود : Visa_Form.pdf           حجم فایل 159 KB
وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري و تعطيلات سفارت  | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر