معرفی سفیر یا نمایندگی
تجديد رايگان گذرنامه

تجديد رايگان گذرنامه

تجديد گذرنامه برای [دانشجويان واجد شرايط] بطور رايگان انجام می شود.

"ایران" بعنوان  محل اقامت دانشجویان در گذرنامه قید خواهد شد و برای دریافت اجازه خروج دانشجویی، دانشجو باید با ارسال مدارک لازم به بخش کنسولی سفارت مراجعه نماید.

در صورتی که فرزندان و همسر دانشجو همراه دانشجو سفر نمی کنند باید برای دریافت اجازه خروج از ایران رضایتنامه 107 برای خروج همسر و یا فرزندان را، که به تایید سفارت رسیده باشد، هنگام خروج از ایران به همراه داشته باشند .

مدارك لازم:

1- درخواستنامه تكميل شده شماره [2/168] برای تجديد گذرنامه

2- تصویر تمام  صفحات شناسنامه

3- تصویر کارت شناسائی ملی

4- درخواستنامه تكميل شده شماره [6/168] برای اجازه خروج همسر و يا فرزندان ( فقط برای فرزندان زیر 18 سال یا همسر دانشجویان مرد)  (اين درخواستنامه بايد توسط شوهر برای خروج همسر خود و  توسط پدريا قيم برای خروج فرزندان تکميل و در محل کنسولی امضاء شود. درصورت عدم امكان حضور پدر يا قيم در سفارت، امضاء وی می بايست به تائيد دفتر اسناد رسمی Maistraatti  رسيده باشد.)

 5- گواهی اشتغال به تحصيل

6- ريز نمرات دانشگاهی

7- تصوير اقامت معتبر

8- اصل  گذرنامه و  تصوير صفحات نوشته شده آن

9- دو قطعه عکس رنگی جديد 4×3 تمام رخ (از روبرو)، غيرفوری، غيربرقی، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد .

10- يک پاكت برای برگشت اصل مدارک، با تمبر كافی برای پست سفارشی، که نام و نشانی درخواست کننده بر روی آن درج شده باشد .

لطفا مدارک خود را با پست سفارشی به نشانی زیر ارسال نمائید.

EMBASSY of The I.R.IRAN

Kulosaarentie 9  00570, Helsinki , FINLAND

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري و تعطيلات سفارت  | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر